Turku Apteekki Manhattan (Vakituinen)

Käyttäjän arvio: 5 / 5

HyväHyväHyväHyväHyvä
Apteekki Manhattan etsii asiakaspalveluhenkistä farmaseuttia.

Avasimme huhtikuun aikana apteekin kauppakeskus Manhattanin tiloihin.
Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn reippaalle, asiakaspalvelusta ja itsenäisestä työskentelystä pitävälle henkilölle.
Aukioloajat ovat arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15.
Ota reippaasti yhteyttä! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä

Palkkaus TES:n mukaan + mahdollisuus 200e/kk henkilökohtaiseen palkanlisään kokoaikaiselle

Lue lisää: Turku Apteekki Manhattan (Vakituinen)

Loimaan apteekki (Määräaikainen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Oletko reipas ja asiakaspalveluhenkinen farmaseutti? Liity iloiseen joukkoomme! Loimaan Ykkös Apteekissa on tarjolla määräaikainen työsuhde (hoitovapaan sijaisuus) modernissa kauppakeskusapteekissa. Mahdollisuus myös vakinaiseen työsuhteeseen. Olemme seutukunnan suurin apteekki ja työympäristö on valoisa ja viihtyisä. Käytössämme on Maxx-järjestelmä.

Lue lisää: Loimaan apteekki (Määräaikainen)

Karijoen apteekki (Määräaikainen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Äitiyslomansijaisuus Farmaseutille/Proviisorille Isojoen apteekissa noin vuodeksi alkaen viimeistään elo-syyskuussa.

Lisätietoja: apteekkari Jouni Malin, puh. 0400 325818, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
www.isojoenapteekki.fi

Ilmoituslähde: Apteekkariliitto.fi

 

 

 

Espoon Kalajärven sivuapteekki (Kesätyö)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Farmaseutti tai farmasian opiskelija oppilaan oikeuksin, oletko vielä vailla kesätyötä?

Haemme Pähkinärinteen apteekin sivuapteekkiin Espoon Kalajärvelle farmaseutin kesäsijaista heinäkuun ajaksi. Sivuapteekkimme sijaitsee Kalajärven ostoskeskuksessa Vantaan Pähkinärinteestä noin 8 kilometriä Vihtiin päin. Kalajärven sivuapteekki on avoinna arkisin klo 9-17.

Lue lisää: Espoon Kalajärven sivuapteekki (Kesätyö)

Muonion apteekki (Vakituinen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Farmaseutti tai proviisori kaipaatko puhdasta luontoa? Tule kokemaan Muonion kahdeksan vuodenaikaa upeine valoilmiöineen; revontulet, kaamoksen sininen hämärä, valoisat kesäyöt ja keväthankien kirkkaus!
Tarvitsemme Muonion apteekkiin tuuraajan farmaseutin hoitovapaan ajalle heinäkuusta 2015 eteenpäin noin vuodeksi. Muonio on pieni, mutta kansainvälinen matkailupaikkakunta, joten monipuolisesta kielitaidosta on hyötyä. Hyvien kalastus,

Lue lisää: Muonion apteekki (Vakituinen)

Kemijärven apteekki (Vakituinen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Kemijärven apteekin farmaseutit etsivät joukkoonsa uutta farmaseuttia. Käytössämme on eReseptikäsittelyä helpottava Pd3-apteekkijärjestelmä. Apteekissamme on kouluttautumiseen kannustava työyhteisö. Kemijärvi on TV:stä tuttu pieni kaupunki, joka tarjoaa asukkailleen kaikki peruspalvelut.Kemijärvellä on paljon harrastusmahdollisuuksia ja erinomaiset kuntoilupaikat. Työsuhde-etuna voi käydä uimahalli Poukamassa edulliseen omavastuuhintaan.

Lue lisää: Kemijärven apteekki (Vakituinen)

Pattijoen apteekki (Määräaikainen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Haemme sinua, asiakaspalvelusta ja monipuolisesta työnkuvasta pitävä farmaseutti, määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun loppuun asti Pattijoen apteekkiin Raaheen. Myös pidempi aikainen työsuhde voi olla mahdollinen. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Olemme eteenpäin katsova, positiivisesti ajatteleva työyhteisö. Apteekissamme on Salix-järjestelmä. Apteekki on auki arkisin 9-18 ja lauantaisin 10-14. Ota yhteyttä 08-265411 tai 0400-715149 apteekkari Liisa Lievonen/proviisori

Lue lisää: Pattijoen apteekki (Määräaikainen)

Ristijärven apteekki (Määräaikainen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Ristijärven apteekki on pieni idyllinen maaseutu- apteekki Kainuussa. Apteekki on arkisin auki klo 9-17 ja viikonloppuisin suljettu. Haemme farmaseuttia tai proviisoria 3-12 kuukaudeksi, lyhyempikin aika huomioidaan. Työajat joustavat. Työn voi aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Otathan yhteyttä apteekkari Raija-Leena Käsnäseen puh. 040-8676168 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ilmoituslähde: Apteekkariliitto

 

Kajaanin Veturi Apteekki (Määräaikainen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Etsimme Veturi apteekkiin Kajaaniin farmaseuttia n. vuoden sijaisuuteen tai jopa vakituiseen työsuhteeseen. Apteekki sijaitsee Prisma-kauppakeskuksessa v.2013 rakennetuissa uudenaikaisissa toimitiloissa. Jos kiinnostut kyselemään lisää, soita 0405433544 / apteekkari Merja Niskanen.

 

Ilmoituslähde: Apteekkariliitto

 

Vähänkyrön apteekki (Määräaikainen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Farmaseutin äitiysloman sijaisuus 6.7.2015 alkaen.


Emme edellytä aiempaa työkokemusta, mutta sitäkin enemmän tarmoa ja intoa oppia uutta. Sijaistettava toimenkuva on pienen apteekin toimenkuvien tapaan monipuolinen: asiakaspalvelun lisäksi tarjolla on mm. annosjakelua, valmistusta, varastonvalvonnan vastuutehtäviä, palvelutalojen lääkehuoltoa ja sivuapteekin hoitajan sijaistamista.

Ilmoituslähde: Apteekkariliitto

 

Isojoen apteekki (Määräaikainen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Farmaseutin äitiyslomasijaisuus Karijoen (sivuapteekin hoitaja)/Isojoen apteekissa elokuusta alkaen.

Kysy lisää!
Lisätietoja: apteekkari Jouni Malin, puh. 0400 325818, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., www.karijoenapteekki.fi.

Ilmoituslähde: Apteekkariliitto

 

Tammelan apteekki (Vakituinen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Reippaalle, asiakaspalveluhenkiselle farmaseutille avautuu vakituinen työpaikka Tammelan apteekissa 1.10.2015 alkaen, jolloin pitkäaikainen farmaseuttimme siirtyy eläkkeelle. Tervetuloa kehittyvään ja kehittävään apteekkiin ja työskentelemään mukavaan tiimiin!


Kysy lisää tehtävästä puhelimitse 0400 273217 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., apteekkari Sari Westermarckilta.

Lue lisää: Tammelan apteekki (Vakituinen)

Turun Skanssin apteekki (Määräaikainen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Skanssin apteekki Turussa hakee farmaseuttia äitiysvapaan sijaiseksi, jatkomahdollisuudella. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa mukavaan joukkoomme! Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tiedustelut: apteekkari Petri Kumlin puh. (02) 214 6100, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai proviisori Kim Forsén puh. (02) 214 6100, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lue lisää: Turun Skanssin apteekki (Määräaikainen)

Turun Runosmäen apteekki (Vakituinen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Runosmäen apteekki Turussa on muuttamassa uusiin tiloihin, läheiseen Tampereentien Prismaan. Tarvitsemmekin nyt lisää henkilökuntaa palvelemaan asiakkaitamme. Tarjolla on sekä vakituisia että määräaikaisia työsuhteita asiakaspalveluhenkisille proviisoriopiskelijoille, farmaseuteille ja kosmetologille.

Tule kehittämään ja kehittymään hyvässä työyhteisössämme. Uusi apteekkimme on moderni ja koulutusmyönteinen. Aukioloajat ovat arkisin klo 9-20 ja lauantaisin klo

Lue lisää: Turun Runosmäen apteekki (Vakituinen)

Heinolan KeskusApteekki (Vakituinen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja huumorintajuiseen joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen. Arvostamme ystävällistä, palvelualtista ja asiantuntevaa asennetta asiakaspalvelussa. Lisäksi annosjakelu ja tietotekniikkaan liittyvät tehtävät kuuluvat toimenkuvaan.
Apteekissa on käytössä Salix, ProCuro ja Rowa keräilyvarastointiautomaatti. KeskusApteekin aukioloajat ovat arkisin 8.30-18, lauantaisin 8.30-14 ja joka toinen sunnuntai 12-16. Työt voisi aloittaa huhtikuussa tai sopimuksen mukaan.

Lue lisää: Heinolan KeskusApteekki (Vakituinen)

Vantaan Hakunilan apteekki (Määräaikainen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Äitiys- ja hoitovapaan sijaisuus farmaseutille Hakunilan apteekissa. Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tiedustelut Hakunilan apteekki proviisori Teemu Pietarinen 09-8770580.


Hakemukset apteekin sähköpostiin. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoituslähde: Apteekkariliitto

 

Lapinjärven apteekki (Määräaikainen)

Käyttäjän arvio: 0 / 5

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono

Lapinjärven apteekki hakee äitiyslomasijaista ajalle 1.6.2015–31.8.2016. Farmaseutti, proviisori tai farmaseutin oikeudet omaava proviisoriopiskelija, tervetuloa rentoon ja iloiseen työporukkaamme! Lapinjärvi on kaksikielinen pieni kunta itä-Uudellamaalla. Viihtyisä ja kotoisa apteekki sijaitsee kirkonkylän keskustassa. Apteekki on arkisin auki klo 9-17 ja viikonloppuisin suljettu. Apteekkijärjestelmämme on MAXX. Yhteydenotot apteekkari Jussi Kalsta, p. 040

Lue lisää: Lapinjärven apteekki (Määräaikainen)

tts

Weather data age > 6 hrs
Helsinki
-2 °C

Tapahtumia

Oriola Road Show kevät 2017

Turku ti 21.3. Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32
Helsinki ke 22.3. Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4
Seinäjoki ti 4.4. Frami, Kampusranta 9B
Tampere to 6.4. Tampere-talo, Yliopistonkatu 55

Ohjelma
17:00 Ilmoittautuminen ja kahvit, tuotenäyttely avoinna
18:00 Luennot

Iho-oireinen potilas apteekissa, Sampsa Kauppi, ihotautien erikoislääkäri
Yhteistyössä Orion Pharma

TAI

Koira ja kissa silmäpotilaana, Elina Pietilä, ELL, Dip. ECVO
19:30 Näyttely jatkuu, buffet
21:00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan tästä! Ilmoittautua voit myös osoitteessa www.oriolapro.fi

Lisätiedot: roadshow@oriola.com

Ilmoittautumiset viimeistään 7 päivää ennen kutakin tilaisuutta.

Kelan apteekkiohjeet

apteekkien-sv